Vi vil være Verdens Hyggeligste Brand

 

For et par uger siden skrev jeg et blogindlæg om DANSK HYGGE og hvordan vi i Toddler Copenhagen vil gennemsyre hele organisationen med dette.

Begrebet har de sidste par uger vokset så meget på os, at vi nu har sat os for at blive Verdens Hyggeligste Brand.
Fra produktudvikling til events til indretning af vores kontor. – Alt skal udspringe af hygge.

Når det så er sagt, så er vi jo først og fremmest en produktudviklingsvirksomhed og vores produkter vil stadig tage udgangspunkt i børnenes udvikling, deres færdigheder og kreativitet. Vi vil altid stræbe efter, at konsekvensen af vores produkter er glæde og succes for børnene, men at de også skaber hygge og gode stunder forældre og børnene imellem.

 

På Sankthans aften, hvilken efter min mening er en af årets hyggeligste aftenener, havde vores statsminister Lars Løkke Rasmussen inviteret til Sankthansfest på Marienborg, for alle interesserede borgere.
Statsministeren holdt selvfølgelig aftenens båltale, hvor netop begrebet hygge var talens omdrejningspunkt.

Vi fik efterfølgende tilsendt talen fra Statsministeriet og kunne konstatere at hele 10 gange nævnte Lars Løkke ordet HYGGE.

I talen siger han bl.a.

”I vores hurtigtløbende hverdag har vi brug for at sænke skulderende. Tage et pusterum. Hygge igennem.” 

”Vi skal huske på, at hygge er at tage sig tid. Uden at blive forstyrret.”

Hygge er at række hånden ud til andre.
Det er jo så smart, at der ikke bliver mindre hygge af at dele den. Tværtimod”

 

Om man er politisk enig med Lars Løkke eller ej, så var talen god og meget sigende ift. hele vores nye fokus på hygge.

 

 

Hvis du spørger mennesker på deres dødsleje, hvad de fortryder allermest, vil 9 ud af 10 svare, at de arbejdede for meget og var for lidt sammen med deres børn og familie.

Vi har så travlt i vores hverdag og en almindelig dag for en børnefamilie går meget hurtigt med aflevering af børn i institution, arbejde, afhentning af børn, handle ind, lave mad, rydde op, vaske tøj, putte børn, samt en masse unødvendige konflikter. Det er svært at få tid til hygge i hverdagen og vi har derfor sat os for, at hjælpe børnefamilier til gode og hyggelige stunder i en travl hverdag.
Det handler ofte om prioritering og det behøver hverken være dyrt eller besværligt, at få lidt mere hygge ind i hverdagen.

Så lad os træde et skridt tilbage og prøve ikke at have så travlt. Lad os give os tid til lidt hygge i hverdagen, også selvom det kun handler om 5 min. Det kan vi sgu alle finde tid til, hvis vi vil.

 

Mange hilsner

Michelle, Toddler Copenhagen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Free WordPress Themes