TESTFAMILIEN TESTER TODDLER # VOL 1

 

For et par uger siden sendte vi en omgang Toddler service ud til 9 skønne familier til test, alle sammen medlemmer af Testfamilien.dk

Vi er altid så spændte når vores produkter tages i brug og testes. Vil de fungere som vi håber? Vil børnene få succes? Vil aftensmaden blive en smule mindre kaotisk og en smule mere hyggelig end den sommetider er?

Den ene families oplevelse er sjælden fuldstændig den samme som den andens, men her er i hvert fald en lille smagsprøve på de første 4 anmeldelser og erfaringer fra 4 skønne familier. Der vil løbende komme mere uddybende anmeldelser fra testfamilierne på bloggen.

Alle testfamilierne har lækre instagram profiler, som jeg på det varmeste vil anbefale, at i begynder at følge.

 

@piasgodeliv

Pia Nielsen, som står bag denne dejlige instagram profil, er mor til pigerne Solveig og Ellienora og kæreste med Lasse. Denne profil er fyldt med glæde og varme og viser ægte hverdagssituationer i en helt almindelig børnefamilie. Indtil videre har Ellienora testet servicen, som hun ifølge Pia er ret så tilfreds med.

Følg endelig med hos Pia og nyd den gode stemning hos den lille familie.

 

@thitbandit

Endnu en skøn og meget ærlig instagram profil, som på en sjov og ligetil måde skildrer hverdagen i den lille familie på 4. Kvinden bag profilen er Louise Lykke, som har pigerne med de skønneste navne Thit og Uma.

Det er Thit som lige nu tester vores service på sin helt egen måde, med beskidte tæer i skålen og gaflen omvendt i munden. Vi elsker det!

Gummioverfladen på bestikket gør overfladen rar for ungerne at gumle i og kan endda fungere som en slags “bidering” for børnene og deres kløende gummer.

Husk at følg @thitbandit og se endnu flere sjove og skønne billeder.

 

@tinekrommes

Tine Krommes er drengemor til to skønne drenge, Oliver på 3 og Luca på knap 8 måneder. Tine bruger sin profil til at tage os med ind i hendes liv og vise os lækre billeder af forskellige situationer og oplevelser i hverdagen.  Vores service bliver lige nu testet af Luca, hvor det især er koppen som er et hit. Tine skriver i hvert fald på sin profil, at koppen indtil nu, er den eneste kop det er lykkedes Luca at drikke af, uden at spilde 97% af vandet. Til gengæld er det lige tidligt nok for Luca at bruge bestikket, men det skal nok komme snart.

 

@catjajessen

Denne profil er fyldt med de skønneste og lækreste billeder fra Catja Jessens liv. Og det er ikke kun billeder af familieliv og hverdagssituationer, nej det er også indretning, natur og meget mere, hvor det er tydeligt, at der er tænkt over de farveskalaer, som billederne befinder sig indenfor. Det er simpelthen bare en flot profil. Catja er mor til pigerne Alberte og Mollie og det er lige nu Alberte der tester vores produkter. Catja og Alberte virker temmelig begejstrede og skriver bl.a. at produkterne er super holdbare og at kop og tallerken står godt fast på bordet, ligesom det er nemt at holde om og spise med for Alberte. Super dejlig anmeldelse.

 

Det er altid dejligt at få så flotte tilbagemeldinger på vores produkter!
Det giver os blod på tanden og lysten til at fortsætte med at udvikle unikke produkter til børnene, som gør hverdagen blot en lille smule nemmere.

Tusind tak til Testfamilien og til de medvirkende familier.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Free WordPress Themes