VORES HISTORIE

Toddler Copenhagen eller Toddler Company, som det hed dengang, startede i 2008, da designer Josefine Bentzen, kom og viste os sine unikke og smukke idéer til et nyt sæt ergonomisk børnebestik. Vi blev med det samme taget med storm og efter flere års videreudvikling, kunne vi i 2010 præsentere vores første Toddler produkt. Efterfølgende blev produktserien udvidet til også at indeholde kop, tallerken og skål, stadig med samme egenskaber omkring ergonomi og funktionalitet.
Dette var starten på Toddler Copenhagen, som idag også har produkter til bade-universet, samt textilprodukter.

VORES FILOSOFI

Hos Toddler Copenhagen sætter vi børnene først.
Vi tager deres krav og behov alvorligt og designer produkter, der hjælper dem i deres naturlige udvikling og understøtter deres kreativitet.

Børn har en naturlig nysgerrighed på livet og en iver til at lære. Det er en del af deres naturlige instinkter. De mindste kopierer de voksnes adfærd og håber på at lykkes med de ting de gør. Når det lille barn får succes og kan det samme som de andre, styrkes selvtilliden, samt barnets lyst til at lære mere.

Små børn er selvstændige individer – de kan og vil gøre alt selv. Det er blot et spørgsmål om, at have de rigtige redskaber ved hånden og det er præcis hvad vi hos Toddler Copenhagen er her for at hjælpe dem med.
Alle vores produkter er gennemtænkte og ALT er med vilje.

TODDLER TEAMET

Lars Forsberg: Medejer & produkt ansvarlig.
Med et hoved fyldt af idéer er Lars en af de drivende kræfter indenfor udvikling af nye produkter. Med baggrund som enginiør er han desuden ekspert i produktion og materialer.

Peter Andersen: Medejer & økonomi ansvarlig.
Peter er manden bag scenen, med fuld kontrol over økonomi, lager, kunder, ordrer, mm.

Michelle Gønge: Medejer og salg/marketing ansvarlig.
Som ansigtet udadtil, er Michelles primære rolle, at repræsentere Toddler ift. distributører, butikker, kunder mm., udarbejde markedføringsmateriale, administrere sociale medier, planlægge events, etc.

Derudover har vi en masse dygtige folk tilknyttet teamet, som løbende hjælper os med alt indenfor salg, kundesupport, markedsføring, produktudvikling og meget mere.