HVAD SIGES DER OM TODDLER COPENHAGEN?

For altid at sikre os de bedste og mest brugbare produkter for børnene, er et vigtigt parameter for Toddler Copenhagen, sparring med diverse eksperter, forældre, børn, mm. Vi beder derfor ofte forskellige personer om at teste vores produkter og lytter oprigtigt til de input de måtte have.

Nedenfor har vi samlet en del af de anmeldelser, udtalelser og omtaler, som vi i årenes løb har modtaget.

Blogindlæg af Ditte Julie Jensen

 

Kan selv, VIL selv … !! Jeg bliver sindssyg – derfor Toddler Copenhagen

Skærmbillede 2017-07-30 kl. 12.53.36Kan selv, VIL selv, hvis Albert kunne snakke var det uden tvivl hans ord under samtligt måltider. Det er et værre svineri hver gang Albert spiser mad. Han vil ikke fodres, han vil selv, men kan på ingenmåde selv! Derfor blev jeg anbefalet Toddler Copenhagen.

Toddler Copenhagen er dansk design og dansk produceret, også er det med meget få ord ergonomisk spiseservice til de mindste (6+ mdr.). Toddler service er udviklet med udgangspunkt i barnets motorik og kunnen, med formål at hjælpe barnet i dets naturlige udvikling samt understøtte nysgerrigheden og lysten til at lære at spise selv.

Ja, ja…. Tænker I så, for ærligt det gjorde jeg! Indrømmet (!) Jeg kunne virkelig ikke se, hvad Toddlerkunne ctr. så meget andet børneservice, og det mener jeg helt ærligt! Jeg fik Toddler hjem, og tænkte – nu skal det bestå sin prøve. Hertil skal det lige siges, at Albert ikke kan spise selv endnu, kun med fingrene og heller ikke kan drikke af egen kop endnu, trods det øves hele tiden, og han får muligheden hver dag (Albert er 13 mdr.).

Kan selv, VIL selv – Toddler Copenhagen // TESTEN

Lørdag morgen fik Albert sin morgenmad serveret på Toddler service. Marck planter Toddler koppen foran ham, og drengen griber ud efter koppen og drikker, som er det det mest naturlige i hele verden…… Jeg troede ikke på det, og kunne dårlig nå at tage billeder af det. Marck og jeg kiggede på hinanden og var begge helt paf! Det kan simpelthen ikke passe, men jo! Albert tager koppen flere gange og drikke faktisk forbavsende flot af koppen helt selv og Albert smiler og stråler – han har nemlig opnået succes, og det er man slet ikke i tvivl om. Nørj det var et fedt øjeblik (nok kun nået vi forældre forstå).

Jeg havde lavet sunde pandekager til morgenmad, og der er ingen tvivl om, at de var nemmest at spise med fingerne. Meeeeen vi skulle lige teste gaflen også. Efter et par hjælpeforsøg, så havde Albert allerede luret den, og bruger også Toddler gaflen, som om han kan spise med gaffel (og det “kan/kunne” han ikke, eller i hvert fald ikke med andre gafler!).

Vi er meget imponerede over Toddler service. Det er med hånden på hjertet – så er jeg helt ked af jeg ikke troede på konceptet noget før og ikke brugte dette stel/service fra starten af. At se Albert stråle sådan og være så glad, fordi han opnåede den succes hans krop/signaler bad ham om og det lykkes for ham.

Toddler Copenhagen er GODKENDT herfra!! Jeg håber måltiderne herhjemme bliver lidt mindre stressende, fordi Albert kan selv og kan sidde med sin mad selv uden det er over det hele.

Kunne du tænkte dig at vinde en omgang Toddler Copenhagen service, så er jeg så heldig, at jeg på torsdag sætter gang i en fed konkurrence – stay tuned ????

 

Blogindlæg af Camilla Korsgaard

 

NY UGE OG EN REKLAME FOR TODDLER COPENHAGEN

indeholder reklame for Toddler Copenhagen

Mandag og en ny uge er godt skudt i gang. I morgen skal Louis og jeg til et spændende møde. Vi er indkaldt til et infomøde på et modelbureau, der synes Louis så sød ud. Så vi skal ud og høre lidt omkring dét, at være børnemodel og han skal have taget nogle billeder. Det vil i høre mere om i morgen, når vi har været afsted.

Derudover har vi (været så heldige) at prøve noget børneservice fra Toddler Copenhagen. De har en masse fine produkter til børn. Lige dette service er vinder af Formland Design Award 2009. Bestikket er udviklet med henblik på den særlige måde, små børn griber om ting på. Så det er helt ergonomisk korrekt.

Børn har en helt naturlig nysgerrighed på livet og en (for mig) beundringsværdig tilgang og stædighed til at lære. Det er en del af deres naturlige instinkter. De kopierer de voksnes, og større børns adfærd og håber på at lykkes med de ting, de gør. Når det lille barn får succes og kan det samme som de andre, styrkes selvtilliden, samt barnets lyst til at lære endnu mere.

Vi har brugt Toddler i en lille uge nu, og det kan bestemt anbefales. Bestikket ligger rigtig godt i hænderne på Louis, og han er især blevet god til at bruge ske til flydende retter. Super dejligt. Derudover står tallerknerne godt på bordet, så det ikke glider rundt, når gaflen bliver stukket godt rundt deri.

Free WordPress Themes