Skærmbillede 2017-07-30 kl. 12.53.36Kan selv, VIL selv, hvis Albert kunne snakke var det uden tvivl hans ord under samtligt måltider. Det er et værre svineri hver gang Albert spiser mad. Han vil ikke fodres, han vil selv, men kan på ingenmåde selv! Derfor blev jeg anbefalet Toddler Copenhagen.

Toddler Copenhagen er dansk design og dansk produceret, også er det med meget få ord ergonomisk spiseservice til de mindste (6+ mdr.). Toddler service er udviklet med udgangspunkt i barnets motorik og kunnen, med formål at hjælpe barnet i dets naturlige udvikling samt understøtte nysgerrigheden og lysten til at lære at spise selv.

Ja, ja…. Tænker I så, for ærligt det gjorde jeg! Indrømmet (!) Jeg kunne virkelig ikke se, hvad Toddlerkunne ctr. så meget andet børneservice, og det mener jeg helt ærligt! Jeg fik Toddler hjem, og tænkte – nu skal det bestå sin prøve. Hertil skal det lige siges, at Albert ikke kan spise selv endnu, kun med fingrene og heller ikke kan drikke af egen kop endnu, trods det øves hele tiden, og han får muligheden hver dag (Albert er 13 mdr.).

Kan selv, VIL selv – Toddler Copenhagen // TESTEN

Lørdag morgen fik Albert sin morgenmad serveret på Toddler service. Marck planter Toddler koppen foran ham, og drengen griber ud efter koppen og drikker, som er det det mest naturlige i hele verden…… Jeg troede ikke på det, og kunne dårlig nå at tage billeder af det. Marck og jeg kiggede på hinanden og var begge helt paf! Det kan simpelthen ikke passe, men jo! Albert tager koppen flere gange og drikke faktisk forbavsende flot af koppen helt selv og Albert smiler og stråler – han har nemlig opnået succes, og det er man slet ikke i tvivl om. Nørj det var et fedt øjeblik (nok kun nået vi forældre forstå).

Jeg havde lavet sunde pandekager til morgenmad, og der er ingen tvivl om, at de var nemmest at spise med fingerne. Meeeeen vi skulle lige teste gaflen også. Efter et par hjælpeforsøg, så havde Albert allerede luret den, og bruger også Toddler gaflen, som om han kan spise med gaffel (og det “kan/kunne” han ikke, eller i hvert fald ikke med andre gafler!).

Vi er meget imponerede over Toddler service. Det er med hånden på hjertet – så er jeg helt ked af jeg ikke troede på konceptet noget før og ikke brugte dette stel/service fra starten af. At se Albert stråle sådan og være så glad, fordi han opnåede den succes hans krop/signaler bad ham om og det lykkes for ham.

Toddler Copenhagen er GODKENDT herfra!! Jeg håber måltiderne herhjemme bliver lidt mindre stressende, fordi Albert kan selv og kan sidde med sin mad selv uden det er over det hele.

Kunne du tænkte dig at vinde en omgang Toddler Copenhagen service, så er jeg så heldig, at jeg på torsdag sætter gang i en fed konkurrence – stay tuned ????