FAQ - FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Hvorfor er Toddler Service bedre end alm. service?

Når man designer produkter til børn er mange tilbøjelige til at tage voksen produkter og blot gøre dem mindre i den tro, at det på den måde passer barnet. Men dette er fuldstændig forkert. Toddler Tableware serien starter nede fra og tager udgangspunkt i barnet og dets fysiske og mentale kunnen, for derefter at designe produkter tilpasset barnet. Derfor er Toddler service-serien bedre, da det er designet til barnet og til at hjælpe barnet udvikle sig og få succes.

Er der skadelige stoffer i produkterne?

Alle Toddler Copenhagens produkter er produceret i de bedste materialer uden skadelige stoffer. Tableware serien er desuden produceret i fødevaregodkendte materialer uden BpA, Phthalater og PVC.

Kan Toddler Servicen komme i opvaskemaskinen?

Hele Tableware serien tåler opvaskemaskine og mister hverken farver eller funktion ved hyppig vask.

Kan Toddler tallerkenerne komme i mikroovnen?

Toddler tallerkenen og skålen tåler at komme i mikroovnen med de fleste typer mad, men da nogle krydderier som karry, tomatsovs mm. kan give misfarvninger i den hvide plast, er vi stoppet med at anbefale dette. Det skal dog siges at brug af mikroovn ikke går ud over kvalitet og funktion, men giver blot en risiko for misfarvning.

Er Toddler bestikket helt sikkert at anvende? 

Ja, børnebestikket er testet i samarbejde med cand scient Søren Bilsøe, som er specialist indenfor børns motorik og udvikling. Alle de anvendte materialer er fødevaregodkendte og renset for ftalater, andre blødgørere, PVC og Bisphenoler.

Hvorfor ser bestikket ud som det gør?

Bestikket er lavet ud fra det hensyn at børn I den helt tidlige fase griber om ting på en helt anden måde end voksne. Her har de brug for et tykt greb der fylde hele hånden ud. Senere kan de balancere bestik yderst i fingrene, men ikke i starten hvor grebet mere minder om grebet fra en abe. Derfor den buttede form og greb i gummi for at give den bedst mulige friktion. Kniven virker på en anden måde end en almindelig kniv, da børn i den alder ikke kan lave ”skære-bevægelsen”. Toddler kniven er derfor designet til at ”choppe” maden i stykker i stedet. Gaflen har form som en ske, så den både kan bruges som dette, samt som en gaffel.