HVAD FÅR DU UD AF DET?

Vores mission er at hjælpe dig med fortsat at være den bedste mor, far, mormor, farfar, moster etc. for dit barn. Dette gør vi ved at udvikle produkter der faktisk virker for børnene, giver dem en følelse af succes og som også gør hverdagen lidt nemmere for dig som voksen.

Børn har en naturlig nysgerrighed på livet og en iver til at lære. Det er en del af deres naturlige instinkter. De mindste kopierer de voksnes adfærd og håber på at lykkes med de ting de gør. Når det lille barn får succes og kan det samme som de andre, styrkes selvtilliden, samt barnets lyst til at lære mere.

Hos Toddler Copenhagen anerkender vi vigtigheden af, at spørge børn, voksne, eksperter, mf. til råds, når vi udvikler produkter til børn, for på den måde at ende ud med de bedste, mest funktionelle produkter.
Forholdet og samarbejdet med dig er derfor altafgørende for os og vi håber meget at du vil hjælpe os til at blive det bedste børnedesign-firma i verden.

Open source

Vi tror på at to hoveder tænker bedre end et og at talent og gode idéer kan komme fra alle.
Vi er ikke ”not invented here” typerne og vi ved at samarbejde med alle der har imput og erfaringer indenfor vores felt, er vejen frem, til at få udviklet de bedste produkter til vores børn.

Toddler Talent

Er du det næste Toddler Talent?
Har du en go idé til et nyt produkt eller måske et eksisterende? Har du imput til vores nuværende produktlinie eller idéer til en produkt udvidelse?
Fortæl os om dine behov og tanker og lad os i fællesskab arbejde med dem.

Let’s meet up

Vi holder løbende vores ToddlerTime arrangementer og events, hvor vi selvfølgelig håber på at se dig. Ellers mød os på Facebook og Instagram, ring til os eller kom forbi på kontoret i Lyngby og sig hej.
Din interesse og engagement betyder alt for os.