Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/toddlercopenhagen.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/toddlercopenhagen.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/toddlercopenhagen.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3684
HYGGE SOM FÆLLESNÆVNER FOR TODDLER COPENHAGEN | Toddler Copenhagen Shop

HYGGE = LYKKE

– FÅ DET BEDSTE UD AF TIDEN MED DINE BØRN

 

Danmark er kendt som et af verdens lykkeligste lande. Det skyldes i bund og grund én ting: Vi hygger og vigtigst af alt, vi tager os tid til at hygge.

Men hygge er svært at beskrive. Hygge er en følelse. Hygge er, når man putter sig i sofaen med en, man holder af, eller spiser god mad med nære venner. Hygge er fordybelse, leg med dine børn eller en søndag i sengen. Hygge er en god kop kaffe, mormors hjemmelavede æblekage eller lyden når far spiller på sin guitar. Hygge er traditioner, samvær og kærlighed.

 

 

Hygge og nærvær er essentielt for vores vej til lykke, men i en stresset hverdag med arbejde, aflevering og afhentning af børn i institutioner, indkøb, madlavning, lektielæsning, rengøring, tøjvask og meget mere, er der bare ikke meget tid til den helt grundlæggende hygge, som vi i vores kultur finder så vigtig.

 

 

Tiden med vores børn er altafgørende og inden vi ser os om er vores unger blevet voksne, selvstændige individer som flytter hjemme fra.

Derfor skal vi helst have det bedste ud af tiden med ungerne, undgå for mange konflikter og i stedet fokusere på den gode oplevelse både i den travle hverdag, men selvfølgelig også i weekenden hvor der er lidt mere overskud og tid.

 

 

Meik Wiking, direktør for Institut for Lykkeforskning i København, har skrevet denne fantastiske bog om hygge. Den vil vi hos Toddler Copenhagen give os i kast med, i håb om at indsamle inspiration til hyggestunder for familien, som vi kan dele med jer her på bloggen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Free WordPress Themes